Teksten
Copywriting
Copywriter gezocht? Gevonden!
Jouw copywriter
->

Leuk dat je op deze pagina bent beland!
Dat betekent dat je interesse hebt in slimme copywriting voor je bedrijf, merk, product of dienst.

Weet je al helemaal wat je nodig hebt? Laten we er dan geen doekjes om winden: contacteer mij hier.

Storytelling = duurzame kijk op copywriting

Opvallend genoeg omschrijf ik mezelf zelden als copywriter. Ik hamer vooral op het belang van verhalen. Storytelling, heet het. En het is veel duurzamer dan gewoon een commerciële tekst die meteen conversies oplevert. Logisch, ook. Verhalen zijn zo oud als de mens en hebben een verbindende kracht. Want ieder van ons heeft emoties. En we zijn allemaal op zoek naar ijzersterke verhalen. Het delen ervan creëert een gevoel van samenhorigheid. Storytelling maakt ons menselijk.

 

Dat is trouwens niet verzonnen: ons brein snakt naar inspirerende vertelsels. Nochtans proberen veel bedrijven hun publiek te overtuigen met enkel droge kost. Maar daarmee speel je enkel in op de linkerkant van het menselijke brein. Die omvat logica en feiten. Echte straffe teksten zetten ook de rechterkant van de hersenen in beweging. Die bekommert zich om het emotionele aspect. Creativiteit en verbeelding. Conclusie? We krijgen nog steeds graag feiten voorgeschoteld. Zolang ze voldoende tot de verbeelding spreken.

 

Hiermee help ik jou als freelance tekstschrijver

 

Misschien klinkt dit allemaal wat ingewikkeld. Geen reden tot paniek! Storytelling is een kunst. Ik zorg ervoor dat het plaatje klopt.

 

En nu concreet: wie help ik en met welke soorten tekst? Met meer dan vijf jaar ervaring op de teller verzeker ik je dat geen enkele sector mij vreemd is. Van technologiebedrijf of retailspeler tot financiële- en overheidsinstellingen: ik heb het allemaal al gedaan.

 

Schakel me dus gerust in:

 

  • Als tekstschrijver voor je volledige website
  • Voor blogteksten en testimonials van klanten
  • Wanneer je geweldige nieuwsbrieven wil versturen
  • Om short copy voor sociale media te schrijven

 

Wat denk je, zullen we eens samenwerken? Naast straffe teksten heb ik minstens zo straffe koffie. Kom gerust langs!

 

Contacteer me!