Over mij
Ik doe
graag
veel
en veel
graag

Typ een letter van het alfabet!

->
Ambitieus

Woorden zijn zo waardevol!

Dat besefte ik al op mijn achtste, toen ik een opstelwedstrijd won.

Meermaals kreeg ik te horen dat ik iets moest doen met mijn obsessieve liefde voor taal. Ik werd freelance copywriter, en maakte van mijn beroep één pleidooi voor diepgang. Waarom? Omdat net die betekenisvolle verhalen een verbinding creëren met het doelpubliek. Daarom verkies ik de term ‘storytelling’ boven copywriting. Ik geloof niet in eenmalige acties, wel in duurzame interacties.

Maar ik wilde nóg meer.

Typisch ik!

image
Klik om te kijken!

Mijn ontembare nieuwsgierigheid leidde in 2018 tot het oprichten van mijn eigen YouTube-kanaal met bijbehorende podcast. Techmag, zo noemde ik mijn project. Het sloot naadloos aan op mijn ervaring in tech en de vele interviews die ik al had afgenomen met ondernemers. Later verruimde ik de scope en rebrandde ik mijn platform naar ‘Er mag al eens’. Toen ben ik me meer beginnen richten op bekende Vlamingen (en Amerikanen!). Van Marc Van Ranst tot Seth Godin en Guy Kawasaki: ik zag het groots met mijn interviews. Tegelijk schakelden steeds meer bedrijven mij in voor hun video- of podcastproject. Het werd een vast onderdeel van mijn contentaanbod.

En plots brak artificiële intelligentie door.

Schrik? Ik?

In tegenstelling tot veel copywriters, voelde ik de hete adem van ChatGPT niet in de nek. Ik zag het net als opportuniteit om een deel van mijn beroep als tekstschrijver te automatiseren. Zo kon ik me verder toeleggen op andere, minstens even nuttige skills. Om mijn eigen project meer ruchtbaarheid te geven, had ik me al verdiept in de wereld van marketing. Niet alleen omdat dat mijn studieachtergrond is, ook kon het mijn beroep van freelance copywriter enkel verrijken. Lang verhaal kort: ik leerde het wel en wee van SEO en SEA kennen, en zorgde ervoor dat de Adobe Suite (Photoshop en InDesign) geen geheimen meer voor mij had.

Dus doe ik vandaag graag veel ...

... en doe ik veel graag!

Noem het een bijproduct van mijn autisme en ADHD, die een belangrijk deel zijn van mijn identiteit. Ik heb er zelfs twee boeken over geschreven! Graag eens met mij praten over koffie? Of wil je samenwerken voor een straf kopje copy? Beide kunnen.

Contacteer mij! En houd het kort, alsjeblieft!

Benieuwd naar de gezichten achter de teksten?
Ontmoet het team