Struikelen in stijl op de Boekenbeurs

Struikelen in stijl op de Boekenbeurs

Gisteren stelde ik samen met Ruth Janssens ons boek 'Struikelen in Stijl' voor op de Antwerpse boekenbeurs. Ons doel met dit boek? Een authentieke kijk bieden op het leven van de startende ondernemer, verteld vanuit Ruth's ervaring met Small Teaser. Het voelde haast surreëel om het boek te signeren, naast de stand van onder andere Jo Caudron.

"Dit boek toont iedere ondernemer (in spe) wat ondernemen écht kan betekenen en leert je te struikelen in stijl, om nadien je weg des te sterker verder te zetten"

Een blik op het boek

Als je bedrijf onverwacht op de schop gaat, heb je het gevoel te struikelen. Niet voor een vol terras in de zomer, maar op het podium van een uitverkocht Sportpaleis. De reacties van het grote publiek zijn dan ook uiteenlopend: begripvol, medelevend, spottend en honend of net vol onbegrip. Als we studies over de meningen van Belgen over gefaalde ondernemers mogen geloven, zal de repliek eerder negatief zijn. De ondernemer wordt als het ware met de vinger gewezen. De mislukkeling of de dommerik zag dit toch heus aankomen?

Dit boek toont iedere ondernemer (in spe) wat ondernemen écht kan betekenen en leert je te struikelen in stijl, om nadien je weg des te sterker verder te zetten. Ons pleidooi gaat daarom naar een positieve blik op falen. Want wie geraakt er in de eerste plaats op dat uitverkochte podium in het Sportpaleis? Diegene die het lef en de moed hebben om voor duizenden mensen op te treden, het risico nemen ondanks het feit dat het op een dag allemaal voorbij kan zijn.

Kon je er niet bij zijn? Bekijk dan hier het filmpje. Wil je het boek kopen? Bestel Struikelen in stijl op bol.com of bij Standaard Boekhandel. 

Blijven lezen?