Stories
Eerlijke verhalen
In 280
karakters
->
VOLG MIJ
Op 5/12 is Techmag terug, jongens. Ik hoop dat jullie als trouwe kijkers weer van de partij zijn.
@MAGALI_DEREU

Nieuws, getuigenissen van klanten & andere vertelsels? Je vindt ze hier!

04 Feb 2019

Seth Godin komt in Techmag!

De eerste Amerikaanse gast is een feit. Seth Godin komt volgende maand in Techmag!

ONTDEK MEER

28 Jan 2020

Ik heb onzichtbaar autisme (maar het is mijn meest zichtbare troef)

Veertien jaar oud was ik toen de diagnose ‘asperger’ (vandaag autismespectrumstoornis) op mij werd gekleefd. Het verdict: ik zou nooit een normaal leven leiden en minder goed functioneren dan mijn leeftijdsgenoten. Maar ik maakte van mijn grootste zwakte een duidelijke sterkte.

ONTDEK MEER

30 Dec 2019

Welke lessen heb ik afgelopen jaar geleerd als freelance copywriter?

Ik ben nog nooit zo gegroeid als in 2019, al heeft dat misschien te maken met het feit dat ik dertig jaar ben geworden. Ik heb het gevoel dat ik een kantelmoment in het leven heb bereikt, waardoor ik bepaalde dingen op andere manieren benader. Ik moest wel – afgelopen jaar heb ik enkele harde lessen geleerd. Hieronder deel ik ze met jou, en ik hoop dat jij er ook wat van opsteekt.

ONTDEK MEER

16 Dec 2019

Nieuwe Magali, nieuwe branding, nieuwe website!

Mijn bedrijf steekt in een nieuw jasje! En daar wil ik je alles over vertellen. Wat ik precies doe en waarvoor ik wil staan? Je leest het hier.

ONTDEK MEER

07 Nov 2019

Struikelen in stijl op de Boekenbeurs

Gisteren stelde ik samen met Ruth Janssens ons boek ‘Struikelen in Stijl’ voor op de Antwerpse boekenbeurs. Ons doel met dit boek? Een authentieke kijk bieden op het leven van de startende ondernemer, verteld vanuit Ruth’s ervaring met Small Teaser. Het voelde haast surreëel om het boek te signeren, naast de stand van onder andere Jo Caudron.

ONTDEK MEER

27 Dec 2018

(EN) Choosing the right projects, focusing and unplugging: what I learned in 2018

I don’t know about you, but 2018 has been a big and important year for me. There were challenges and success, and triumphs and some sadness, too. I learned a lot professionally and grew a lot personally, sometimes in ways that surprised me. But at the end of it all, I think it was a good year, with a lot to share. So, as 2018 draws to a close, I thought I would sit down and compile some of the most significant insights and reflections I’ve come to, so you can learn from them, too.

ONTDEK MEER